Izvor:
31.08.2016 u 20:59
0

DA SE POTVRDI PRVO MESTO: Španović sutra PONOVO SKAČE!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović sutra će skakati u dalj na finalnom mitingu Dijamantske lige u Cirihu sa namerom da potvrdi prvo mesto.

Španović je ranije obezbedila Dijamantski trofej, pošto ima nedostižnu bodovnu prednost u odnosu na rivale, među kojima su olimpijska šampionka Tiana Bartoleta i srebrna Britni Ris.

Sutrašnji miting u Cirihu biće novi duel te tri skakačice u dalj, koje su osvojile sva tri odličja u toj disciplini na Olimpijskim igrama u Riju.

Španovićeva je ukupno osvojila 56 bodova zahvaljujući pobedama u Šangaju, Oslu, Štokholmu, Lozani, Parizu i drugom mestu u Judžinu, ali i ušla u istoriju jer nijednoj skakačici nije pošlo za rukom da trijumfuje na pet mitinga u sezoni.

Skokovi u dalj na programu su sutra od 19 sati.

Tanjug
Foto: Instagram/ivanaspanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter