Izvor:
07.10.2018 u 09:04
0

HABIB PONIZIO MEKGREGORA: Nurmagomedov bolji od Konora u najvećoj borbi u istoriji UFC! (VIDEO)

Habib Nurmagomedov pobednik je najveće borbe u UFC istoriji! Savladao je u četvroj rundi ljutog protivnika Konora Mekgregora, a nakon borbe moglo se videti – svašta!

Borba decenije, kako je mnogi nazivaju, završena je u četvrtoj rundi, kada je Mekgregor tapkao na gušenje s leđa.

To je bio kraj borbe i početak pravog pravcatog cirkusa!

UFC 229 završio se na najgori mogući način – tučom koju su započeli pobednik ove borbe i član tima Konora Mekgregora, Dilon Denis.

Usledila je makljaža kakvu svet nije video! Uletela je i publika, te je borilački spektakl poprimio potpuno drugi smisao!

Na kraju svega, predsednik UFC-a Dana Vajt odbio je da da pojas novom šampionu.

"Dogodilo se dosta loših stvari. Preskočiti kavez i napasti jednog Konorovog člana tima je užasno. Ne znam šta da kažem, muka mi je od svega toga. Gadi mi se. Trojica članova Habibovog tima su uhapšena. Znao sam šta će se dogoditi. Ne znam kako bi Habib izašao iz dvorane da je dobio pojas. Odlučili smo da izađe bez pojasa", rekao je Dana Vajt.

A koga ova borba zanima, evo i nekih detalja samog duela.

Konor Mekgregor je pokušao da iznenadi Habiba brzim napadom od starta borbe, ali je novi šampion držao distancu sve vreme. Habib je u nekoliko navrata pokušavao da sruši Irca, ali mu nije uspevalo.

Sredinom brobe je ušao u klinč i najzad uspeva da sruši Konora koji se grčevito branio, te nije dopustio da Habib dođe u dominantnu poziciju. Do kraja borbe nije viđeno ništa spektakularno, sem da je Rus bio bolji pa je u četvrtoj rundi uspeo da obori Mekgregora i počne sa gušenjem s leđa….te je Konor morao da tapka čime je novi šampion UFC-a Habib Nurmagomedov.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter