Izvor:
15.11.2018 u 13:53
0

NIKOLA PEKOVIĆ: Pokazao kolika je ljudina i oprostio sva potraživanja Partizana!

Bivši košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković oprostio je sva potraživanja kluba prema njemu.

Crno-beli na zvaničnom sajtu nisu potvrdili o kojoj sumi se radi, ali jesu da je kroz donacije i pozajmice lični novac uložio u klub dok je bio na čelu Partizana.

Na takvom potezu zahvalio mu se njegov naslednik na mestu predsednika Ostoja Mijailović.

"I ovim gestom, Peković je pokazao koliko je privržen Partizanu i šta klub njemu znači. Oprostom potraživanja, još jednom je dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da značajno manje duguje", izjavio je Mijailović za klupski sajt.

Peković je nešto više od tri sezone proveo kao igrač u Partizanu (2005. – 2008 i 2011. za vreme "lok-auta" u NBA) , a dve kao predsednik (2015. – 2017).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter