Izvor:
20.11.2018 u 21:42
0

ZVEZDA PALA U ANDORI: Treći uzastopni poraz crveno-belih u Evrokupu!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u meču 8. kola A grupe Evrokupa od ekipe Andore rezultatom 80:91.

Crveno-beli su treći na tabeli Grupe A Evrokupa sa po četiri pobede i poraza, dok je Andora druga sa pet trijumfa iz osam utakmica.

Nakon rezultatske "klackalice" u uvodnim minutima utakmice, Andora je boljom organizacijom napada, ali vrlo lošom odbranom crveno-belih polako počela da stiče prednost.

Zvezda je u drugoj četvrtini igrala delimično bolje, postepeno je smanjivala stečenu prednost rivala, da bi serijom 7:2 u finišu poluvremena došla do preokreta i s prednošću od 47:46 otišla na odmor.

Situacija se u potpunosti promenila u drugom poluvremenu. Crveno-beli su održavali egal tokom pet minuta igre, medjutim, usledio je pad u organizaciji napada, što je rival iskoristio i serijom 11:2 u finišu treće deonice praktično prelomio meč.

U poslednjoj deonici tim Milana Tomića uspeo je u par navrata da pridje na pet poena zaostatka, ali novim greškama u bezidejnim napadima dopustili su rivalu da se odlepi i dodje do pobede, a ujedno i upišu treći uzastopni poraz u Evrokupu.

Izvor: Kurir
Foto: twitter/printscreen/kk crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter