Izvor:
12.09.2016 u 01:38
0

DIJAMANTSKA KRALJICA ATLETIKE: Ovako se IVANA ŠPANOVIĆ zahvalila publici sa Terazija!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zahvalila se svima na podršci zahvaljujući kojoj je na današnjem takmicenju na beogradskim Terazijama postavila novi državni rekord skokom od 7,10 metar.

Stvarno nisam znala šta da očekujem od ovog takmičenja, s obzirom na to da je nedelja, a svi volimo da odmaramo nedeljom, je l' da? Želim svima da se zahvalim od srca na tome što mi je ovo takmičenje bilo najlepše moguće, lični rekord u momentu kada i ne znam da li mogu da ga skočim. To je dokaz koliko meni podrška znači, uživala sam zaista u svakom trenutku – rekla je Španovićeva novinarima posle takmičenja.

Španovićeva je prethodno držala rekord od 7,08 metara koji je ostvarila na Olimpijskim igrama u Riju kada je osvojila bronzanu medalju.

Ona je nošena podrškom publike rekordan skok ostvarila već u prvoj seriji, a do kraja takmičenja još jednom je preskočila sedam metar (7,03).

Drugo mesto osvojila je Britanka Jasmin Sojers skokom od 6,56 metara, dok je treća bila Šveđanka Erika Jarder (6,21).

Današnje takmičenje na beogradskim Terazijama održano je u sklopu promocije dvoranskog šampionata Evrope koje će se naredne godine održati u glavnom gradu Srbije.

Tanjug
Foto: Twitter/srbatl

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter