Izvor:
12.01.2019 u 14:53
0

NEDODIRLJIV: Marsel Hiršer nastavio dominaciju!

Austrijski skijaš Marsel Hiršer nastavio je dominaciju u Svetskom kupu 66. pobedom u karijeri.

On je pobedio u veleslalomu u Adelbodenu što mu je četvrti trijumf ove godine, osmi na ovoj stazi u karijeri, a 32. u veleslalomu.

Austrijanac je bio brži 0,71 sekundi ispred Norvežanina Henrika Kristofersena koji jednostavno nema rešenja za rivala ove sezone.

Norvežanin je imao 12 stotinki bolje vreme posle prve vožnje, 14 posle drugog prolaznog vremena u drugoj vožnji, ali je Hiršer bio toliko dominantan u drugom delu staze da to nije bilo dovoljno Kristofersenu da ga nadmaši.

Treće mesto na pobedničkom podijumu zauzeo je Francuz Tomas Fanara, četvrtio je bio njegov zemljak Aleksi Pantiro, a peti Slovenac Žan Kranjec.

Hiršer je ubedljivo prvi u vođstvo u veleslalomu sa 540 bodova, ispred

Kristofersena sa 302 i Pantiroa sa 276. U poretku Svetskom kupa redosled je isti – Hiršer 876, Kristofersen 511, Pantiro 444.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter