Izvor:
19.09.2016 u 19:52
0

TUŽNA SUDBINA: Šumaher ne može ni da stoji

Jedan od najboljih vozača Formule 1 u istoriji Mihael Šumnaher i dalje se oporavlja od teške povrede koju je zadobio tokom nesreće na skijanju 2013. godine.

Nedavno je jedan nemački magazin objavio informaciju da je Šumaher počeo da hoda. Na to je reagovala njegova porodica i odlučila da pokrene tužbu zbog navođenja neistinitih informacija. Kako je naveo porodični advokat Feliks Dante, Šumaher ne može ni da stoji.

Mihael ne može da hoda čak ni uz pomoć fizioterapeuta. Ne može čak ni da stoji – objasnio je Dante, a preneo list Miror.

Porodica slavnog vozača je u tužbi navela da je magazin narušio privatnost, a presuda će biti poznata već u oktobru. Kako je naveo taj magazin, Mihael je mršav, ali može da hoda uz nečiju pomoć i podigne desnu ruku.

Šumaher se nalazi u svom domu u Švajcarskoj gde se oporavlja posle povrede glave koju je dobio u Francuskoj 29. decembra 2013. godine.

Happytv.rs
Foto: Youtube Printscreen/Ayrton01CZ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter