Izvor:
24.09.2016 u 14:53
0

STONOTENISERI SE VRATILI SA PARAOLIMPIJSKIH IGARA: Otišli po medalju, a osvojili četiri

Druga grupa srpskih paraolimpijaca, stonoteniseri koji su osvojili četiri medalje na Olimpijskim igrama u Riju, doputovala je u Beograd. Srpske stonotenisere, na čelu sa zlatnom Borislavom Perić-Ranković, na aerodromu "Nikola Tesla" dočekali su članovi porodice, prijatelji i navijači.

Hvala svima koji su došli da nas dočekaju. Oni su nam ulepšali uspeh i bez njihove podrške nismo mogli da uradimo ništa. Verujem da će naredne Igre biti još bolje – rekla je Perić-Ranković na beogradskom aerodromu.

Pored Perić-Ranković medalju je osvojila i Nada Matić (bronza), kao i njih dve u ekipnom takmičenju (srebro), dok se Mitar Palikuća okitio bronzom. Veliko zadovoljstvo rezultatima izrazio je selektor Zlatko Kesler.

– Svi su uradili odličan posao. Nadali smo se jednoj medalji, a napravili smo pravo čudo. Borislava je pobedila najbolje na svetu, Mitar je prvo igrao fudbal, a sada u stonom tenisu ima evropsku, svetsku i olimpijsku medalju – poručio je Kesler.

Pre strelaca u domovinu su stigli strelci i dizač tegova, dok kasno večeras dolaze atletičari. Srpski paraolimpijci su se iz Rija vratili sa ukupno devet medalja (tri zlatne, dve srebrne i četiri bronzane) i u ukupnom plasmanu zauzeli 31. mesto.

Tanjug
Foto: Twitter/DavenportEUSrb

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter