Izvor:
03.03.2019 u 20:25
0

BRNABIĆ ČESTITALA ŠPANOVIĆ NA OSVAJANJE ZLATA U GLAZGOVU!

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je večeras Ivani Španović osvajanje zlatne medalje u skoku u dalj na Evropskom prvenstvu u atletici u Glazgovu.

Bravo Ivana Španović ! Čestitam osvajanje zlatne medalje u Glazgovu. Srbija je ponosna na Vas. Želim Vam mnogo uspeha u budućnosti – navela je Brnabić na Tviteru.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je u Glazgovu treću uzastopnu zlatnu medalju u skoku u dalj na dvoranskom Evropskom prvenstvu i tako ispisala istoriju.

Ona je izjednačila rekord legendarne Hajke Draksler sa trećom titulom šampiona Evrope u nizu, nakon što je prethodno bila najbolja u Pragu i Beogradu.

U Glazgovu je slavila rezultatom od 6,99 metara, koji je ostvarila u petoj seriji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter