Izvor:
30.09.2016 u 02:10
0

NAPREDOVAO OLIMPIJSKI ŠAMPION: Štefanek postao predsednik

Na vanrednoj Skupštini rvačkog kluba Spartak došlo je do promene na čelu rukovodstva Kluba. Andrija Romić je podneo neopozivu ostavku, zbog privatnih razloga, a za novog predsednika je izabran olimpijski šampion iz Rija Davor Štefanek. Novi predsednik osvrnuo se na planove kluba.

Došao sam da napravimo red i da bude malo discipline, te da donesemo titulu prvaka države u Suboticu. Cilj nije kratkoročan, da se posle titule to sve zaboravi, nego da pravimo nove šampione i da klub traje. Ljudi u ovom klubu su odlično radili, nemam zamerke prema prethodniku, zato ostaje kao potpredsednik. Mlad sam i ambiciozan, takav je i Upravni odbor i svi ćemo da živimo za klub. Imamo i ciljeve da organizujemo neka takmičenja, što bi nam pomoglo da lakše živimo. Takođe, ideja je da pojačamo pionirsku školu, da radimo promociju rvanja, da stvaramo nove šampione, novog Sretu, Refika, Petka… Želja mi je da naši najbolji rvači ostanu u Spartaku i tu dožive svoju punu afirmaciju – istakao je Davor Štefanek.

Upravni odbor će činiti sedam članova, pored predsednika kluba Štefaneka i podpredsednika Romića u njemu se za sada nalaze Veljko Pavićević (sportski direktor), Vujadin Bosnić, Danijel Štefanek, Nemanja Uverić i Andrea Vaci, dok će preostala dva mesta biti popunjena predstavnicima budućih sponzora.

Promene u rukovodstvu pozdravio je Nemanja Simović, član gradskog veća Subotice, zadužen za sport i omladinu.

Rvački klub Spartak može ove godine do titule, a svakako da je zajednička želja da se titula vrati. Imamo šansu za to ove godine, a to zavisi od takmičara, trenera, ali i kako će klub biti organizovan. Zato je i dobro što je održana ovakva Skupština u cilju reorganizacije RK Spartak. Mislim da je biranje Davora veliki plus za klub, a dobro je što u klubu ostaje Romić, koji će se i dalje baviti značajnim brojem aktivnosti. Ako ne osvojimo titulu ove sezone neće biti smak sveta, jer je rvanje sport sa bogatom tradicijom, a ovo je program za duži period – rekao je Simović.

Izvor: Subotica.info
Foto:Twitter/stanke011

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter