Izvor:
08.04.2019 u 19:24
0

OBUČAVAO JE PUTINA, DANAS JE NAJSLAVNIJI MMA BORAC: Jedan je od najkontroverznijih sportista, zbog njega je Mekgregor završio u ZATVORU!

Ruski MMA borac Artem Lobov savladao je Džejsona Najta u borbi koju mnogi smatraju jednom od najspektakularnijih i najkrvavijih u istoriji ovog brutalnog sporta.

Koliko je borba bila brutalna govori činjenica da su oba boksera meč završila oblivena krvlju pošto su se borili bez rukavica.

Lobova svi u Rusiji pamte po tome što je svojevremeno pomagao Putinovim telohraniteljima u obuci i od njih je, kako su novine pisale tada, napravio prave zveri.

U jeku sukoba između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova, Lobov se našao između dve vatre.

Lobov je veliki prijatelj Konora Mekgregora, a u jednom intervjuu je o Habibu rekao neke stvari koje se Dagestancu nisu svidele, pa ga je sa svojom ekipom sačekao dvorani u Njujorku, gde su pali šamari i ćuške, zbog kojih je Konor kasnije napravio haos i napao autobus u kome su bili Habib i njegova ekipa.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter