Izvor:
02.06.2019 u 14:43
0

EVROPSKO PRVENSTVO U LUCERNU: Martin Mačković i Miloš Vasić trku završili na šestom mestu!

Srpski dvojac u veslanju Martin Mačković i Miloš Vasić nije uspeo da osvoji medalju u finalu Evropskog prvenstva u Lucernu, pošto su trku završili na poslednjem šestom mestu.

Srpski tandemm izgubio je ritam nadomak cilja u finalu EP, a to je u uzbudljivoj borbi za treće mesto bilo dovoljno da ih čamac iz Španije pretekne i uzme bronzu.

Četverac us sastavu Aleksandar Beđik, Igor Đerić, Nenad Beđik i Viktor Pivač u svom prvom zvaničnom zajedničkom ogledanju uspeli su da pobede u B finalu, pa su tako zauzeli sedmo mesto u ukupnom plasmanu.

U B finalu veslali su i Jovana Arsić u skifu i Miloš Stanojević u skifu za lake veslače, oboje su bili treći, a ukupno deveti.

Izvor: Tanjug
Foto: serbian-rowing.org.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter