Izvor:
05.06.2019 u 11:11
0

FINALE SUPERLIGE SRBIJE: Vaterpolisti Šapca ugostiće Crvenu zvezdu!

Vaterpolisti Šapca ugostiće Crvenu zvezdu u poslednjoj utakmici finala Superlige Srbije.

Odluka o vaterpolo šampionu Srbije biće doneta u sredu uveče kada se u Šapcu sastaju istoimeni klub i Crvena zvezda na Gradskom bazenu.

Koliko Šapčanima ovaj meč znači dovoljno govori i broj ulaznica koje su ostale slobodne – 0! Crvena zvezda će gostovati Šapcu pred punim tribinama Gradskog bazena.

Ostala je da se odigra još ta jedna utakmica u finalu Superlige Srbije i definitivno će biti napeto, baš kao i prethodne dve utakmice, a "vruće" je bilo i kada su se mečevi završili.

Osim tog saopštenja, VK Šabac je bio veoma nezadovoljan suđenjem i nisu želeli da to prođe neopaženo.

Ljubitelji vaterpola moći će da uživaju u toj poslednjoj, napetoj utakmici, koja je na programu u sredu od 20 časova i 30 minuta.

"Nismo uspeli u Beogradu da završimo posao, bila je to totalno drugačija utakmica od one u Šapcu, ali verujem da ćemo se podići, imali smo dovoljno vremena da se što bolje spremimo. Verujemo u naš timski duh i naš kvalitet, tako da ćemo pred našom publikom dati sve od sebe da stignemo do željenog cilja", istakao je centar Šapca, Petar Velkić.

Vaterpolisti Crvene zvezde su svesni da ih čeka paklen meč, pred punim tribinama, ali su izuzetno motivisani pošto je ulog izuzetno visok – titula šampiona Srbije.

"Zvezdaš sam od malih nogu i ako bih podigao pehar to bi bilo ispunjenje dečačkog sna. Cenimo Šabac ali smo optimisti. Daćemo sve od sebe da stignemo do velikog uspeha. Ove sezone nismo imali ovakvu atmosferu. Ima pozitivne nervoze ali bi bilo čudno da je nema. To je meč u kojem nema kalkulisanja, to je meč u kojem se igra maksimalnom snagom, ako treba izginućemo za taj pehar", rekao je Zvezdin kapiten, Boris Popović.

Izvor: B92
Foto: waterpoloserbia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter