Izvor:
07.06.2019 u 06:17
0

ŠPANOVIĆ ŠESTA: Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je šesto mesto u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Rimu!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je šesto mesto u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Rimu.

Španović je na otvaranju letnje sezone skočila 6,62 metara, dok je pobedila Nemca Malaika Mihambo ličnim rekordom 7,07.

Do drugog mesta došla je Katarine Ibarguen sa 6,87, dok je aktuelna olimpijska i svetska prvankinja Britni Riz završila kao treća sa 6,76.

– Imala sam dosta prestupa, ali sam zadovoljna ostvarenim. To su bili skokovi na nivou koji je trener Obradović i planirao za početak sezone. Sve ovo je samo deo priprema za svestko prvenstvo, planiramo da postepeno podižemo formu ne obazireći se na konkurenciju, već na svoj jasno zacrtan cilj. Svetsko zlato je jedino što me zanima ove sezone – izjavila je u četvrtak Španovićeva posle takmičenja.

Sledeći nastup Španović će imati na regionalnom mitingu u Zenici 12. juna.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter