Izvor:
14.10.2016 u 18:01
0

RUKOMETNA BRUKA: Napustio funkciju zbog pretnji

Manje od mesec dana Siniša Lazić obavljao je funkciju predsednika Skupštine Rukometnog saveza Srbije, ali je uoči današnjeg glasanja za prvog čoveka nacionalnog saveza odlučio da podnese ostavku.

Zapravo, ne da podnese ostavku na tu funkciju, već da zauvek ode iz srpskog rukometa i to zato što mu se, kako kaže, "život pretvorio u pakao od raznih pretnji i lobiranja".

– Odlučio sam, dosta je bilo i povlačim se iz srpskog rukometa. Podnosim ostavku na mesto predsednika Skupštine RSS, na mesto predsednika RS Centralne Srbije i na mesto generalnog sekretara RS Kosova i Metohije. Ne mogu ovo sve više da podnesem. Zovu me, lobiraju da dođem, odnosno da ne dođem na skupštinu, prete…. Imam svoj život, porodicu, ne treba mi ovo uopšte – rekao je Lazić za i dodao:

– Ne bih sada da pričam o tome ko mi je sve pretio i ko me je sve zvao, biće vremena za to, budući da ću narednih dana izdati saopštenje. Za sada, samo želim svima da kažem da me srpski rukomet više ne zanima i ne vidim sebe više u njemu.

Kurir.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter