Izvor:
23.08.2019 u 19:48
0

MILOVAN VESNIĆ VODEĆI U GENERALNOM PLASMANU TCR ISTOČNE EVROPE: Nemam veliku prednost, moram pametno da vozim!

Srpski automobilista Milovan Vesnić, vodeći u generalnom plasmanu sa 109 poena, nastavlja takmičenje u TCR Istočna Evropa i ESET kupu ovog vikedna u Slovačkoj.

On je posle pucanja gume u obe trke na Grobniku, ipak, zadržao vođstvo u generalnom plasmanu ispred Čeha Jahima Galaša.

– Nadam se da su pehovi prošli i da će na Slovakija ringu biti sve u redu sa automobilom. Prednost koju imam nije velika, pa moram pametno da odvezem narednu rundu. Po mom mišljenue to najlepša i najbolja staza koju imamo u kalendaru ove godine. Poznajem je dobro, mnogo puta sam se tamo takmčio, samo je važno da sa automobilom bude sve u redu – ističe Vesnić.

On naglašava da, iako je vodeći u generalnom plasmanu, imaće tešku borbu sa stazi.

– Riba je veoma brz, ima auto najnovije generacije, a uz to je Slovakija ring njegov domaći teren, gde redovno testira i takmiči se. Mislim da će mi on biti najveća konkurencija, ali i bar još trojica sa kojima vozim celu sezonu. Mislim da će vikend u Slovačkoj biti dobar, jak i brz – dodao je Vesnić.

Na trci u Slovačkoj učestvovaće i Poljak Jakub Višomirski , takođe, član ASK Vesnić.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter