Izvor:
30.08.2019 u 21:00
0

OGNJENOVIĆ SA NESTRPLJENJEM OČEKUJE NOKAUT FAZU EP: Meč protiv Turske je bio od velikog značaja zato što smo pružile kvalitetniju igru nego u prethodnim utakmicama!

Maja Ognjenović, kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, kaže da sa velikim nestpljenjem očekuje nokaut fazu Evropskog prvenstva.

Srbija je u četvrtak uspela da savlada domaćina Tursku sa 3:1 i tako se sa prvog mesta plasira u osminu finala, gde je čeka selekcija Rumunije.

Tehničar naše reprezentacije ističe važnost ove pobede, ne samo zbog prvog mesta, već zbog kvalitetne igre koju su naše odbojkašice prikazale.

Od početka smo pričali da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Meč protiv Turske je bio od velikog značaja, ne samo zbog prvog mesta u grupi koje nam olakšava put u osmini i četvrt-finalu, već zato što smo pružile kvalitetniju igru nego u prethodnim utakmicama. Meč je bio težak i napet, treba da budemo zadovoljni i ponosni, svaka devojka je dala svoj doprinos kaže Maja Ognjenović.

Tijana Bošković, najbolja odbojkašica sveta, kaže da je prvi cilj ostvaren.

Srećne smo i zadovoljne pobedom. Ovo je naše najbolje izdanje do sada. Videlo se da su želja i motiv bili na mnogo višem nivou nego u prethodnim utakmicama. Što se tiče Rumunije, nismo imale prilike da proteklih godina igramo protiv njih. Znamo neke njihove igračice, ali mi smo favoriti. Ovo je nokaut faza i daćemo sve od sebekaže Tijana Bošković.

Utakmica između Srbije i Rumunije igra se u nedelju od 16.00 u Ankari.

Izvor: B92
Foto: Instagram/majaognjenovic10

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter