Izvor:
01.10.2019 u 01:56
0

TEHNIČAR NIKOLA JOVOVIĆ O NEVEROVATNOM USPEHU SRBIJE NA EP: Dokazali smo svima da smo najbolji!

Tehničar reprezentacije Srbije Nikola Jovović izjavio je da veličanstveni doček ispred Skupštine grada izaziva neopisiv osećaj i da je to san svakog sportiste. Jovović je istakao da nije bilo lako ali da je Srbija dokazala da je najbolji tim Starog kontinenta.

– Veliko je zadovoljstvo biti kreator igre ove reprezentacije. I da nismo osvojili medalju sada, smatram da smo na dobrom putu. Suočavali smo se sa raznim kritikama i to je sada prošlost sa dolaskom novog selektora. Dokazali smo sami sebi, a i Evropi i svetu da smo najbolji. Imali smo sigurno i sreće ali ta sreća se mora zaslužiti – zaključio je Jovović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter