Izvor:
01.10.2019 u 02:04
0

KAPITEN ODBOJKAŠKE REPREZENTACIJE NEMANJA PETRIĆ: Tokio će zaokružiti priču ove generacije! (VIDEO)


Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić ocenio je da je naša reprezentacije od starta takmičenja verovala u dobar rezultat i zajedno prevazilazila sve poteškoće. Petrić veruje da ono najbolje tek predstoji za ovu generaciju srpskih odbojkaša.

– Biti kapiten ove ekipe je velika čast. Velika je čast biti kapiten nacionalne selekcije i ovih momaka. To su vrhunski momci i vrhunski profesionalci i bilo mi je zadovoljstvo. Da je postojala neka jača sumnja ne verujem da bismo mi bili danas ovde gde jesmo. Mi smo u dubini verovali da svaki rezultat i svaku poteškoću možemo da prevaziđemo. Bili smo istrajni u želji za pobedom. Tokio bi mogao da zaokruži priču ove generacije. Neće biti lako da se tamo nađemo, pogotovo mislim na turnir u januaru – rekao je Petrić za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter