Izvor:
16.10.2019 u 12:40
0

SUPERKUP SRBIJE: Odbojkašice Zvezde i Železničara igraju za trofej!

Odbojkašice Crvene zvezde i Železničara boriće se sutra od 17.30 za trofej Superkupa Srbije u USC "Voždovac" na Banjici.

Akuelne šampionke Srbije i osvajčice duple krune iz prošle sezone predvodiće kapiten i tehničar Ivanom Lazarević, a dočekace ih odbojkašice Crvene zvezde u timu sa Tijanom Malešević, svetskom šampionkom sa SP 2018. i Milom Ðordević, učesnicom Svetskog kupa 2019. u Japanu.

Kako je saopšteno iz Crvene zvezde, ulaz na utakmicu je besplatan, a ujedno su pozvali sve učenike osnovih škola i škola odbojke da dođu na meč Superkupa Srbije.

Na šest do sada odigranih utakmica u Superkupu, Vizura je pet puta bila pobednik, a jednu titulu je osvojilo Jedinstvo iz Stare Pazove.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter