Izvor:
16.10.2019 u 15:57
0

OSVOJENA BRONZANA MEDALJA: Svetski šampionat u borilačkoj veštini! (FOTO)

Milica Cvi­jić, takmičarka novosadskog Univerziteskog kluba Slavija, u kategoriji do 75 kilograma, osvojila je bronzanu medalju na Svetskom šampionatu sambista za mlađe juniore u uzbekistanskom Taškentu

Ovim uspehom ona je potvrdila vrhunsku klasu jer već ima evropsko srebro i bronzu.

– Zadovol?na sam, ovo je veliki podsticaj za dal?i rad i sledeća takmičenja. Zahval?ujem se treneru, porodici i posebno Sambo savezu Srbije koji je verovao u mene i poslao me na ovo takmičenje – kazala Milica Cvijić.

U meču za finale našu reprezentativku je zaustavila odlična Ukrajinka.

– Potajno smo se nadali da može stići i do finala. Ipak, ovog puta je takmičarka iz Ukrajine Natalija Histiakova bila bol?a, što svakako ne umanjuje Milicin uspeh – rekla je selektorka Svetlana Vajnberger Mihelčić.

Na šampionatu sveta u Taškentu učetvovalo je više od 40 nacionalnih selekcija, a po broju osvojenih odličja očekivano su dominirali reprezentativci Rusije i bivših Sovjetskih republika.

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter