Izvor:
20.10.2019 u 18:39
0

BRONZA ZA SRBIJU: Tijana Bogdanović na Gran priju u Sofiji! (FOTO)

Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je danas bronzanu medalju na Gran priju u Sofiji.

Bogdanovićeva je "reprizirala" jučerašnju bronzu Milice Mandić i to nakon što je u polufinalu na zlatni bod izgubila meč od Koreanke Sou Hu Kim.

– Drago mi je da sam osvojila medalju i na ovom Grand priju ali mislim da sam mogla bolje, u polufinalu sam se borila sa Korejkom Kim, od koje sam izgubila na Olimpijskim igrama i ovo je bilo prvi put da smo se sastale od tada. Izgubila sam na zlatan bod, žao mi je zbog toga, ali nastaviću da radim i ispravljam greške. Hvala mom treneru i celom stručnom timu na pomoći i ogromnoj podršci – izjavila je Bogdanović, koja iz Sofije putuje u Vuhan, gde će predstavljati Srbiju na Svetskim vojnim igrama u Kini.

Izvor: Tanjug
Foto: printscreen/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter