Izvor:
30.10.2019 u 11:33
0

PONOVO OTVOREN SKIJAŠKI KLUB CRVENA ZVEZDA!

Prigodnim koktelom održanim u Red cafe-u na stadionu "Rajko Mitić" obeleženo je reosnivanje Skijaškog kluba Crvena zvezda.

Domaćin ovog lepog druženja bio je poznati glumac i veliki navijač Crvene zvezde Aleksandar Radojičić, a o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govoroli su generalni sekretar Sportskog drustva Crvena zvezda Igor Milojević, generalni sekretar Skijaškog kluba Crvena zvezda Uroš Maksimović, kao i poznati olimpijac Slađan Ilić.

Podržimo crveno-belu tradiciju zdravog razvoja! Kako i sam slogan skijaskog kluba zvuči – rekao je Radojičić.

Želja Skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Reosnivanje kluba podržali su i drugi zvezdaši kao što su Viktor Savić, Milan Borjan, Zvezdan Terzić, Nenad Milijaš, Marko Kešelj, Dea Đurđević, Dušica Jakovljević, Miloš Petrović Trojpec…

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter