Izvor:
21.11.2016 u 22:00
0

Ozdravio: Srpski reprezentaivac se oporavio i nakon opasne bolesti počeo da trenira!

Srpski vaterolo reprezentativac Andrija Prlainović oporavio se od mononukleoze i vratiće se u bazen posle pet nedelja mirovanja.

Kako prenosi sajt Vaterpolo vesti, lekari su posle dobrih rezultata analiza odobrili Prlainoviću da se vrati treninzima u mađarskom Solnoku

– Drago mi je da ću ponovo biti u bazenu. Krećem sa treninzima i sigurno je da ce mi trebati dve-tri nedelje da dođem do fizičke spreme koja bi omugućila da uđem u takmičarski ritam. Ne mogu sa sigurnošću da kažem kada ću odigrati prvu utakmicu – rekao je Prlainović za sajt Vaterpolo vesti.

Bivšem vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde sredinom oktobra ustanovljena je mononukleoza koja zahteva strogo mirovanje, zbog čega je propustio start Svetske lige i pobedu Srbije nad Rumunijom 19:8 u Kragujevcu.

Tanjug
Foto: Alchetron.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter