Izvor:
22.11.2016 u 03:21
0

Odvratno: Bivši bokserski šampion seksualno zlostavljao kčer, sada ide na sud!

Argentinac Karlos Baldomir (45) bivši je svetski bokserski prvak u velteru iz 2006. godine. Pobedom protiv Zaba Judaha postao je WBC prvak sveta, a naslov je odbranio nokautom protiv pokojnog Artura Gatija, a potom ga izgubio od Flojda Mejvedera.

Danas je u centru odvratnog skandala. Argentinski izvori navode da je žrtva seksualnog zlostavljanja njegova 14-godišnja kćer. Zlostavljanje je navodno trajalo godinama pre nego što je devojčica sve ispričala majci nakon čega je ona prijavila Baldomira.

– Psiholozi su proveli testiranja i detetova priča je dosledna i razumna – izjavio je tužioci. Bivši svetski prvak biće prebačen u rodni Santa Fe gde se sve navodno događalo, a sudije će odlučiti ima li dovoljno dokaza za podizanje optužnice.

Pamti se i njegova izjava iz 2013. godine:

– Napravio sam mnogo grešaka u životu. Polovinu novca koji sam zaradio u borbama izgubio sam po kockarnicama. Zapostavio sam ženu i decu. Napustio sam ih, a da to nisam ni shvatio. Mojoj ženi je dojadilo i na kraju sam izgubio i nju i decu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter