Izvor:
13.12.2016 u 02:20
0

Ostale bez plasmana: Srpske rukometašice neće igrati polufinale EP!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Holandije na EP u Švedskoj rezultatom 35:27 (17:12) , i tako ostala bez plasmana u polufinale.

Bio je ovo drugi uzastopni poraz Srpkinja u drugom krugu što znači da će meč sa Francuskinjama u 3. kolu biti samo za prestiž.

Srbija nije imala ni promil šanse protiv aktuelnih vicešampionki sveta. Osim vođstva od 2:1 i 4:3, protivnice su držale konce igre u svojim rukama. Brz centra i surovi kontranapadi su im doneli +5 na poluvremenu (17:12).

Naše rukometašice su u nastavku u dva navrata stigle do minus tri i posed napada, ali su protivnice za 60 sekundi vraćale plus pet. Pitanje pobednika su praktično rešili u 46. minutu (26:20).

Najefikasnija u našem timu bila je Jovana Stoiljković sa osam golova iz 12 šuteva. Tamara Georgijev i Sanja Radosavljević postigle su po četiri, a Anđela Janjušević i Marija Dmitrović po tri.

S druge strane, Broh i Abinj su postigle po šest, Malestain je stala na pet.

Tanjug
Foto: Rukometni savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter