Izvor:
15.12.2016 u 16:10
0

Muke pred finale Kupa: Vaterpolisti Zvezde tri puta završili u Hitnoj pomoći!

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji su zbog utakmica Kupa Srbije doputovali u Niš, tri puta u dva dana javljali su se Hitnoj pomoći zbog stomačnih problema.

– Najpre su pre dva dana lekarsku pomoć zatražila dvojica igrača, juče u toku prepodneva njh sedmorica, i sinoć nakon utakmice takođe sedmorica – rekao je za Betu dežurni lekar Hitne pomoći Saša Milutinović.

On je istakao da su vaterpolisti u Hitnoj pomoći dobili infuzionu terapiju sa lekovima, nakon čega su upućeni na Infektivnu kliniku da bi se utvrdio uzrok mučnine i drugih stomačnih tegoba koje imaju.

Direktor Klinike za infektivne bolesti Žarko Ranković rekao je Beti da su se u protekla dva dana toj klinici javila samo dvojica igrača Crvene zvezde.

– Oni su bili na klinici pre dva dana. Nakon primljene infuzije vratili su se u hotel. U toku jučerašnjeg dana niko od vaterpolista nije primljen na kliniku – kazao je Ranković.

Prema Rankovićevim rečima, u razgovoru sa igračima ustanovljeno je da su sa stomačnim tegobama došli u Niš.

Ustanovljeno je takođe da pre dolaska u Niš nisu jeli istu hranu, dodao je Ranković.

Vaterpolisti Crvene zvezde u četvrtak će se na bazenu "Čair" boriti sa Partizanom za pobednika Kupa Srbije.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter