Izvor:
07.01.2017 u 16:00
0

Jezive scene na reliju: Španski vozač izgubio kontrolu, pokosio ljude oko staze! (video)

Karlos Sainz se svojim automobilom nekoliko puta prevrnuo, a sama je sreća kako u tom jezivom trenutku nije bilo žrtava.

Naime, automobil se prevrtao nekonrtolisanom brzinom, a ljudi koji su bili oko staze su se pomahnitalo razbežali na različite strane.

Pravo je čudo kako niko nije stradao, a Španac je nakon svega odlučio da se povuče. Kako je izjavio nakon što su ga izvukli iz automobila, osećao je bolove u donjem delu leđa.

"Pokušali smo da odguramo auto nazad na stazu, ali je previše toga na kolima bilo 'izudarano'. Odlučili smo da raizikujemo kako bismo nadoknadili vreme, ali se taj rizik nije isplatio. Dešava se", izjavio je Sainz koji je na kraju sa svojim suvozačem izašao sa lakšim povredama.

Pogledajte:

Happytv.rs
Video: Youtube/Isabel Laurent

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter