Izvor:
15.01.2017 u 18:28
0

Drama na terenu: Na sportiste se tokom utakmice SRUŠIO KROV HALE! (VIDEO)

Tokom utakmice omladinskog florbol turnira u Češkoj srušio se iznenada na teren krov potpuno nove hale u gradu Česka Tšebova na istoku zemlje, ali srećom nikome se ništa nije desilo jer su i mladi igrači i publika uspeli da pobegnu.

"U 21.00 počela je posledna utakmica turnira. Nakon nekoliko minuta srušila se konstrukcija krova. Osobe u hali su uspele da pobegnu. Hala je zatvorena, uzrok nesreće istražuje policija", kazala je českom radiju portparol lokalne policije Lenka Vilimkova.

Niko od prisutnih na utakmici osim šoka nije zadobio nikakve povrede, niti je iko ostao pod ruševinama pošto su zgradu pretražili specijalno obučeni spasilački psi.

"Čuli smo čudno pucketanje, a onda je počela da jača buka i čuli su se jaki udarci lima, drvenih nosača krova koji su odjednom počeli da padaju", kazao je jedan od trenera mladih florbalista na utakmici Matej Kluho.

Hala je potpuno nova, otvorena 2. januara, a predsednik regionalnih vlasti Martin Netolicki odbio je da je krov mogao da se sruši zbog neočišćenog snega.

"U regionu je sada visina snežnog pokrivača oko 40 centimetara, ja lično odbijam bilo kakvu raspravu da uzrok nesreće ima veze sa snegom, ta konstrukcija morala je da izdrži daleko veći napor. Zahtevaću da se krivci kazne", rekao je Netolicki.

Izgradnju sportske hale uz Zimski stadion finansirao je region za mlade odbojkaše, košarkaše i florboliste iz škola u regionu, koriste je i lokalni klubovi, a koštala je oko dva miliona evra.

Kurir
Video: Youtube/ fsed03

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter