Izvor: Tanjug
15.08.2020 u 17:06
0

Hamiltonu pol pozicija u Barseloni

Britanski vozač Luis Hamilton, član Mercedesa, osvojio je pol poziciju za sutrašnju Veliku nagradu Španije u Formuli 1 na stazi „Katalunja“ u Barseloni.

Aktuelni šampion i lider u generalnom plasmanu 92. put u karijeri, a četvrti put ove sezone, bio je najbrži na zvaničnom treningu – 1:15.584.

Na drugom mestu je završio drugi vozač Mercedesa Valteri Botas sa samo 59 hiljadinki zaostatka, a potom su se plasirali Maks Ferstapen iz Red Bula, odnosno, Serhio Peres i Lens Strol iz Rejsing Pointa

OVO MORATE ZNATI

VULIN: Što je Srbija jača, mir na Balkanu biće dugotrajniji

STANJE NA SRPSKO-CRNOGORSKOJ GRANICI: Više automobila ulazi u Srbiju, nego što ide u Crnu Goru

SPOMENIK STEFANU NEMANJI postavlja se DANAS!

RHZS IZDAO UPOZORENJE! Danas nas očekuju VELIKO NEVREME i GRAD!

U Top 10 su Aleksandar Albon iz Red Bula, Karl Sajnc junior i Lando, Noris iz Meklera, Šarl Lekler iz Ferarija i Pjer Gasli iz Alfa Taurija.

Četverostruki svetski šampion Sebastijan Fetel iz Ferarija završio je tek na 11. mestu.

Trka za VN Španije na programu je sutra od 15.10 sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter