Izvor:
19.05.2016 u 03:16
0

STJEPANOVIĆ POSLE SREBRA: Mogao sam bolje, ovo ne sme da mi se ponovi u Riju!

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović izjavio je da nije zadovoljan osvajanjem srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Londonu u disciplini 200 metara slobodnim stilom.

Dao sam sve od sebe. Ali, ovo nije bio moj dan, niti moja trka. Nisam zadovoljan sa srebrom, zato što znam da sam mogao bolje da otplivam. Meni je u ovom trenutku vreme bilo značanije nego medalja. Ali, bolje je da sam sada pogrešio nego u Riju. Sa druge strane, moram da budem ponosan jer nije mala stvar osvojiti drugo mesto u Evropi. Odličje posvećujem svojoj porodici i svim navijačima u Srbiji koji su me podržavali– izjavio je Stjepanović.

Srpski plivač, koji je branio zlato iz Berlina osvojeno pre dve godine, vodio je do samog finiša kada ga je prestigao Holanđanin Sebastijan Veršuren.

Sebastijan je u top formi, i čestitam mu na pobedi. Zaslužio ju je. Što se mene tiče, završnica je bila jako loša. Par stvari sam slabo uradio, kao što su bili okret na samom kraju i poslednjih 10 metara trke. To u Riju ne sme da se dogodi. Sutra na 100 metara idem bez opterećenja. Opet, glavni cilj je da uđem u polufinale, a onda i u finale. Korak po korak– zaključio je Stjepanović.

Tanjug
Foto: Instagram/velimirstjepanovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter