Izvor:
26.02.2017 u 16:23
0

Kraljica sportova u Beogradu: JOŠ SAMO PET DANA DO POČETKA EP U ARENI!

Još samo pet dana ostalo je do najvećeg sportskog događaja u Srbiji – Evropskkog dvoranskog prvenstva u atletici, koje je na programu od 3. do 5. marta u Kombank Areni.

Balkansko prvenstvo u atletici pokazalo da su srpski atletičari, ali i Kombank Arena spremni za Evropski šampionat.

Srpski atletičari su probili led, upoznali se sa uslovima u Kombank Areni i sada spremni dočekuju najveće zimsko takmičenje za njih.

Srbija je na Balkanijadi osvojila DEVET medalja, četiri zlatne, četiri bronzane i jednu srebrnu čime je zauzela drugo mesto u ukupnom plasmanu.

Nema sumnje da je ovo bila odlična provera za Evropsko prvenstvo na kome se nadamo medaljama.

Zlato za našu zemlju osvojili su Ivana Španović, Elzan Bibić, Tamara Salaški i Amela Terzić. Srebro je uzela ženska štafeta 4×400, dok su se bronzanom medaljom okitili Dušan Makević na 3.000 metara, Nikola Bursać na 1.500 metara, Milica Emini na 60 metara prepone i muška štafeta 4×400.

Treba istaći da bi medalja bilo još, ali su neki naši atletičari odlučili da propuste Balkansko kako bi se što bolje spremili za Evropsko. Asmir Kolašinac nije bacao kuglu, Lazar Anić je propustio skok u dalj, kao i Miloš Raović u trci na 400 metara.

Sama Kombank Arena izgleda fenomenalno, sve funkcioniše kako treba od organizacije samih nastupa atletičara, pa do saopštavanja rezultata. Pres centar za novinare je odlično opremljen sa nekoliko led televizora na kome mogu da se prate uporedo takmičenja u nekoliko disciplina.

Što se tiče takmičara, oni imaju odlične uslove od zagrevanja do takmičenja pa i do odlaska pred medije posle nastupa. Na Balkanskom prvenstvu je sve funkcionisalo kako treba, tako da je Kombank Arena spremna za Evropsku smotru.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter