Izvor:
03.03.2017 u 18:42
0

ČAVIĆ UDARIO NA FELPSA: Pogledajte šta je poručio svom ljutom rivalu! (FOTO)

Bivši srpski plivač Milorad Čavić napisao je otvoreno pismo velikom rivalu Majklu Felpsu, koje je objavio na instagramu, a u kojem ga je indirektno optužio da je koristio nedozvoljena sredstva.

Majkl Felps osvajač 23 olimpijske zlatne medalje podržao je reforme svetskog antidoping programa, što je izazvalo Milorada Čavića da mu se obrati preko instagrama.

Doping je problem i postaje sve gore. Ja, takođe, ne znam šta da kažem sinu niti da li želim da bude upola dobar kao ja, znajući sa čime će se suočiti sutra. Majkl, zašto tražiš reforme sada kada si se povukao, a nikada pre nisi podržavao biološki pasoš. Baš prikladno. Ovime ne kažem da si ti varao, jer si se dokazao tokom karijere, ali tvoj period oporavka je u domenu naučne fantastike. Svi smo mi samo želeli to da shvatimo – objavio je Čavić.

Čavić i Felps su bili najveći rivali u trci na 100 metara leptir, a vrhunac rivaliteta dostigli su u finalu trke na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine kada je srpski plivač prvi stigao do cilja, ali pobeda je pripala Amerikancu. Navodno zakazala je oprema za merenje rezultata.

Informer
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter