Izvor:
06.03.2017 u 14:03
0

Asmir Kolašinac šokirao: OVO JE MOŽDA KRAJ MOJE KARIJERE!

Asmir vidno utučen nakon što se nije plasirao u finale EP, rekao da razmišlja da prekine karijeru

Najbolji srpski bacač kugle Asmir Kolašinac nije uspeo da izbori plasman u finale Evropskog prvenstva, to jest da dođe u priliku da se bori za treću medalju na ovom takmičenju.

Velika podrška s tribina nije mu pomogla da prebaci 20 metara, koliko je bilo potrebno za finale. Ovakav rasplet izuzetno je teško pao našem asu, koji je „vruće glave“ rekao da razmišlja o završetku karijere!
Nisam uspeo da se izvučem. Razočaran sam i žao mi je ljudi koji su mnogo očekivali od mene. Toliko mi je teško da razmišljam o prekidu karijere – rekao je Kolašinac.

Konstatovali smo da je njegov treći hitac, koji je bacio van ograđenog prostora, bio veoma dug, gotovo sigurno vredan finala.
Prestup je i ne vredi da pričamo o trećem hicu. Mogao sam da bacim i 24 metra, svetski rekord, šta vredi kad je prestup. Izgubio sam veru u sebe, ali najmanje je realno da i s jednom nogom uđem u finale. Ovo je ispod proseka za mene. I pored povrede, ne mogu da shvatim da nisam bacio više od 20 metara – zaključio je utučeni Asmir.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter