Izvor:
26.05.2016 u 02:14
0

CRNO-BELI VATERPOLO: Partizan savladao Zvezdu za titulu šampiona Srbije!

Vaterpolisti Partizana osvojili su 27. titulu šampiona države, a drugu uzastopnu, pošto su večeras na Banjici pobedili Crvenu zvezdu sa 10:9 (6:4, 0:1. 1:2, 3:2) i tako slavili sa 2:0 u finalu plej-ofa.

Partizan je u prvom meču finala plej-ofa pobedio crveno-bele sa ubedljivih 12:6 na Tašmajdanu, a večeras je, za razliku od te utakmice, viđena mnogo veća borba i neuzvesnost.

Crno-beli su bili bolji u prvoj četvrtini, imali su i tri gola prednosti, ali se Zvezda u nastavku vratila i učinila meč neizvesnim.

Najefikasniji u redovima Partizana bili su Draško Gogov, Lukas Gilen, Gavril Subotić i Nikola Jakšić sa po dva postignuta gola, dok je u Zvezdi najbolji bio Ivan Rackov sa dva gola.

Izvor: Beta
Foto: Facebook/Vaterpolo klub Partizan Raiffeisen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter