Izvor:
26.04.2017 u 20:27
0

Izbori za predsednika OKS 9. maja: BOŽA MALJKOVIĆ JEDINI KANDIDAT!

Izborna skupština Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) na kojoj će se izabrati novi predsednik održaće se 9. maja, saopšteno je danas iz OKS.

Jedini kandidat za naslednika Vlada Divca je košarkaški trener Božidar Maljković i izvesno je da će biti izabran jer su ga za ovu funkciju nominovala 22 Saveza.

– Izvršni odbor usvojio je konačne liste kandidata za Izvršni i Nadzorni odbor OKS i nakon druge faze izbornog postupka potvrdio kandidaturu Božidara Maljkovića za predsednika. Članovi Izvršnog odbora doneli su i odluku o zakazivanju Izborne sednice Skupštine OKS za 9. maj – navodi se u saopštenju.

Izvršni odbor usvojio je konačnu listu od 19 kandidata za 10 članova budućeg Izvršnog odbora, odnosno listu od pet kandidata za tri člana Nadzornog odbora.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter