Izvor:
19.05.2017 u 18:04
0

Težak udes bivšeg Moto GP šampiona: Niki Hejden se bori za život!

Američki motociklista Niki Hejden još je u teškom stanju posle saobraćajne nesreće koju je doživeo u Italiji, saopštio je njegov Superbajk tim Red Bul Honda.

Nekadašnjeg šampiona MotoGP je udario automobil dok je vozio bicikl, a u bolnici u ćezeni su mu se pridružili brat Tomi i majka Rouz koji su u Italiju doputovali iz Sjedinjenih Država.

Hejden je zadobio teške povrede grudi i glave i posle operacije odlučeno je da ostane u stanju indukovane kome.

"Kliničko stanje Nikija Hejdena je i dalje veoma kritično. On je i dalje na intenzivnoj nezi. Pretrpeo je ozbiljne višestruke povrede sa teškim oštećenjem mozga. Rezervisani smo oko daljih progniza", navodi se u saopštenju.

Hejden je 2006. bio MotoGP šampion, a trenutno vozi svoju drugu sezonu u Superbajku.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter