Izvor:
30.05.2017 u 00:53
0

STRAVIČAN UDES: Formula poletala u vazduh, eksplodirala pri udarcu u zid! (VIDEO)

VOZAČ formule sa Novog Zelanda iz serije “Indy 500” imao je sreće što je na nogama napustio vozilo nakon udesa koji ga je lansirao u zaštitnu ogradu i izazvao eksploziju goriva.

Skot Dikson, šampion iz 2008. godine, je velikom brzinom naleteo na drugi auto, nakon čega je poleteo, zaustavivši se tek posle udarca u drugu liniju zaštite. Njegova formula se rasparčala od siline udarca i pritom zapalila, ali je, srećom, kapsula za vozača ostala očuvana.

Malo sam ugruvan. Ovo je bila žestoka vožnja. Tužan sam zbog tima. Imali smo velike šanse – skroman je na rečima Skot, koji je krenuo sa pol pozicije prenosi Popular Mechanics.

Vozač u kog se Skot zakucao ranije je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na drugu stranu staze nakon što se sudario sa barijerom nakon izlaska iz krivine. On za to krivi opasno zaobilaženje od strane trećeg takmičara.

POGLEDAJTE kako je to izgledalo ovde:

Izvor: Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter