Izvor:
01.07.2017 u 01:34
0

PRESTIŽNO PRIZNANJE ZA SRBIJU: Jović najbolji trener Svetskog prvenstva!

Selektor ženskog tima Srbije u tekvondou Dragan Jović proglašen je danas za najboljeg ženskog trenera na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

Srbijaj je na prvenstvu osvojila dve zlatne medalje.

_ Srbija je u konkurenciji 183 zemlje sveta na ovom šampionatu zauzela treće mesto u ženskoj konkurenciji, a mene su proglasili za najboljeg trenera žena. Najbolji trener za seniore je kolega iz korejskog nacionalnog tima. Pre polaska cilj je bio da budemo u prvih pet timova i bolji rezultat nego ikada do sada. To se ostvarilo i čak je malo preteklo kod izbora najboljeg trenera. Još nekoliko dana ćemo slaviti i odmarati pa onda ponovo iz početka. Čeka nas Gran pri u Moskvi, kao i Evropsko prvenstvo u olimpijskim kategorijama u septembru – rekao je Jović.

Srbiji su zlatne medalje na Svetskom prvenstvu donele Vanja Stanković u kategoriji do 49 kilograma i Milica Mandić u kategoriji do 73 kilograma.

– Konačno su spuštene zavese na ovom Svetskom prvenstvu. Sve je već rečeno prethodnih dana, ali evo danas kada se sve sumira imamo još malo razloga da budemo ponosni – dodao je Jović.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter