Izvor:
09.07.2017 u 22:54
0

SILNA SRBIJA: Odbojkašice pobedile Belgiju za maksimalan učinak na Gran priju!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je novu pobedu u Gran priju u Ankari, pošto je u trećem kolu u tri seta savladala Belgiju.

Srbija je posle pobede u tri seta nad domaćinom Turskom, a u juče i nad Brazilom, došla i do maksimalnog tirjumfa i nad Belgijom (25:18, 25:18, 25:18) u drugom kolu Grupe A prvog vikenda Gran prija.

Najefikasnija u srpskom timu ponovo je bila Brankica Mihajlović sa 16 poena, dok je Jovana Stevanović upisala 13, a Stefana Veljković i Sanja Malagurski po 11.

Ekipa selektora Zorana Terzića nalazi se na prvom mestu Gran prija sa maksimalnim učinkom.

Odbojkašice Srbije će narednog vikenda igrati u japanskom Sendaiju, a protivnici će biti selekcije Brazila, Japana i Tajlanda.

Kurir
Foto: OSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter