Izvor:
26.07.2017 u 15:09
0

Hrvati se hrabre pred duel sa „delfinima“: „MOŽEMO DA POBEDIMO BILO KOGA NA SVETU“!

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak rekao je da njegova ekipa može pobediti bilo koga na svetu, misleći na reprezentaciju Srbije.

"Barakude" nisu pobedili našu selekciju punuh osam godina, ali Tucak smatra da se njegova ekipa nalazi u odličnom psiho-fizičkom stanju.

"Ono što me čini srećnim je da je ekipa u takvom psiho-fizičkom stanju da može pobediti bilo koga na svetu", rekao je posle meča sa Italijom Tucak.

Hrvatska je u četvrtfinalu savladala Italiju sa 12:9, a vaterpolista Anđelo Šetka rekao je da nema nepobedivih.

"Mi smo došli sa svojim ciljem ovde, a to sigurno nije bilo stati na četvrtfinalu. Naravno da nema nepobedivih. Tako je kako je bilo. Treba biti velik i u porazu, kao što smo i bili kad smo gubili. Nismo došli ovde gubiti, kao ni ostale reprezentacije. Ovo nam je nova prilika, isprati taj gorak okus. Znam da javnost uživa u takvim, bombastičnim najavama, ali nama je to stvarno utakmica kao i svaka druga. Ima težinu što je polufinale svetskog prvenstva, ali mi smo sportisti i naučili smo s tim živeti", kazao je Anđelo Šetka.

Španac koji igra za hrvatsku reprezentaciju, Havijer Garsija, nada se da će oni proći u finale Svetskog prvenstva.

"Nadam se da ćemo igrati u finalu. Moramo igrati dobro, mirno kao danas i onda ćemo sigurno imati šanse.", rekao je Garsija.

Utakmice je na programu u četvrtak od 22 časa.

b92.net
Foto: fina-budapest2017.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter