Izvor:
03.08.2017 u 22:50
0

DANILO IKODINOVIĆ OTKRIO: U sportu nema izgovora, dešavalo mi se da godišnje imam samo tri slobodna dana!

Proslavljeni vaterpolista i reprezentativac Srbije Danilo Dača Ikodinović, gostovao je danas na Happy televiziji u emisiji "Posle ručka".

On je danas govorio o tome šta se dešava sa sportistima nakon završetka karijere.

Sportska karijera traje kratko. Svo to vreme odlazi na žrtvovanje vremena,snage,želja,i svega ostalog zarad dobrih rezultata i samodokazivanja.Vreme vrhunskih rezultata traje kratko i treba ga iskoristiti, šta se dešava nakon završetka karijere, da li je sportska slava neprolazna?

Dača je rekao da u sportu nema izgovora da se ne bi otišlo na trening, i da se njemu čak dešavalo da za celu godinu nema tri slobodna dana.

Sport je nosio jednu svoju sreću, a ovas život nakon sporti nosi neku drugu sreću. Sada mi je slika mnogo šira, jer kroz sport ti vidiš mnogo usku sliku, svi rade u tvojoj funkciji, svi gledaju da samo tebi bude dobro. Ipak, sada je to sve drugačije. Divno je što su ljudi zapamtili neke moje igre i što me prepoznaju kada uđu u moj lokal – rekao je Ikodinović.

On je dodao da sport spaja ljude i da se većina bivših sportista odlučuje nakon završetka karijere za trenerski posao, dok se on ipak odlučio za ugostiteljstvo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter