Izvor:
12.08.2017 u 01:02
0

TUČA U BAZENU: Srbija deklasirala Italiju u polufinalu juniorskog SP!

Vaterpolisti Srbije pobedili su Italiju 17:9 (4:2, 4:2, 4:2, 5:3) u četvrtfinalu juniorskog Svetskog prvenstva koje se održava u Beogradu.

Odluka o pobedniku pala je u drugoj četvrtini kada su se mladi "delfini" odlepili na 8:4. U drugom poluvremenu su prednost samo uvećavali.

U trećoj deonici došlo je do tuče u bazenu, posle koje su isključeni Radomir Drašović i dvojica Italijana.

SRBIJA: Filipović, Tankosić 2, Tomić 1, Lukić 2, Vučinić 4, Gvozdanović 1, Drašović 3, Toholj 1, Janković, Radojević, Radonjić 2, Velkić 1 i Belopavlović.

Srbija će se za plasman u finale sutra boriti sa Grčkom.

Shodno najavama da će tokom vikenda doći do pogoršanja vremenskih uslova postoji mogućnost da se završne utakmice na juniorskom Svetskom šampionatu za vaterpoliste igraju na zatvorenom bazenu SC "Milan Gale Muškatirović".

Iz tog razloga, za mečeve popodnevnog programa (od 16.40) koji se igraju u subotu (12. avgust) i nedelju (13. avgust) u pretprodaji će biti ograničen broj ulaznica i to po ceni od 300 dinara. Karte će moći da će se kupe od petka 11. avgusta na blagajni SC "Milan Gale Muškatirović" od 17 sati.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter