Izvor:
12.08.2017 u 23:31
0

EMOTIVNO: Od poruke Ivane Španović ćete se naježiti!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doživela je nepravdu pošto su joj sudije prilikom skoka u poslednjoj seriji za referentan rezultat uzele trag koji je ostavio papir sa brojem koji se otkačio sa Ivaninog dresa.

Španovićeva je zajedno sa Atletskim savezom Srbije uložila žalbu, koja je odbijena, a naša takmičarka je potom u poruci na Tviteru poručila da joj je učinjena velika nepravda jer dolazi iz Srbije.

Španovićeva je verovatno provela besanu noć, a potom se danas ponovo obratila svojim panovima.

– Boja slike oslikava kako se osećam, a nebo ono sto osećam. Takmičenje je gotovo, ali moja rešenost da budem najbolja na svetu je samo jača – napisala je Španovićeva na Tviteru uz crno-belu fotografiju koju je postavila.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter