Izvor:
29.08.2017 u 00:40
0

PALI I FINCI: Srpski odbojkaši u četvrtfinalu!

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u trećem kolu A grupe selekciju Finske sa maksimalnih 3:0 (25:20, 25:18, 34:32) i plasirala se u četvrtfinale Evropskog šampionata

Finska je položila oružje, tako da će naš tim direktno u četvrfinale i imaće više vremena da se odmore i pripreme za odlučujuće borbe.

Od početka meča su naši odbojkaši pokazali da su bolji od rivala.Posle prva dva seta, koja su naši rutinski dobili, Finci su u trećem uspeli da namuče pulene selektora Nikole Grbića, koji su ipak u odlučujućim trenucima bili bolji i zasluženo došli do pobede.

Kurir
Foto: Twitter/RTS_Sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter