Izvor:
03.10.2017 u 02:28
0

Srbija dočekala zlatne odbojkašice! (FOTO)

Nekoliko hiljada navijača pristiglih iz svih krajeva naše zemlje, dočekali su zlatnu ženski odbojkašku reprezentaciju Srbije.

Najbolje odbojkašice Evrope su u Bakuu došle do trofeja na impresivan način, s obzirom na činjenicu da su tokom celog takmičenja izgubile samo dva seta.

Selektor ove briljantne generacije Zoran Terzić, obratio se hiljadama građana i pokušao svima da dočara koliko se hrabro ove devojke bore kada nose dres Srbije.

Ne znam da li ste svesni koliko nam znači vaša podrška i ljubav. Svi naši treninzi i utakmice su posvećeni vama. Ove devojke daju maksimum do poslednje kapi krvi i znoja. Imajte to na umu svaki put kad one igraju i budite sigurni da vas neće razočarati. Čak i kad ne ide, jednog dana će vam vratiti sa kamatom – rekao je selektor Terzić.

Najbolja igračica šampionata održanog u Azerbejdžanu Tijana Bošković, iskoristila je priliku da pred okupljenim građanima pozdravi svoj rodni kraj.

Divno je videti sve vas, nadam se da će biti još prilike. Pozdrav publici u Srbiji, republici Srpskoj i mojoj Bileći – rekla je Tijana, koju su navijači dočekali povicima MVP, MVP…

Kapiten sjajne generacije srpskih odbojkašica Milena Rašić priznala je da joj se dolaskom na "balkon šampiona" ispunio san.

Hvala svima koji su bili uz nas tokom prvenstva i hvala svima na ostvarenju velikog sna, pre svega dočeka na balkonu. Ovako nešto ima samo u Srbiji.

happytv.rs
Foto: telegraf.rs/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter