Izvor:
29.11.2017 u 19:07
0

MEKGREGOR PREBIO IRSKOG MAFIJAŠA U PABU: MMA zvezda pobegla iz zemlje, kartel traži milion dolara da ga ne ubije!

Irska MMA zvezda Konor Mekgregor našao se u velikom problemu posle najnovijeg incidenta u kome je učestvovao.

Konor Mekgregor našao se u ozbiljnom problemu. Naime, on se posle jedne večeri pijanstva zakačio sa gostom jednog paba, a i spostavilo se kasnije da je u pitanju opasan kriminalac iz Dablina.

Mekgregor je, prema navodima irskih medija, nasrnuo na nekog običnog momka, kome je u pomoć uskočio jedan 50-godišnjak. Tog čoveka planetarna zvezda udarila je dvaput u lice, a potom se sve nekako smirilo.

Da se na ovome neće okončati, bilo je jasno iz saopštenja dablinske policije, koja nije potvrdila da je Megregor bio jedan od učesnika u tuči, ali je otkrila nešto drugo o incidentu:

"Jedna jako poznata irska ličnost je u pabu u južnom delu Dablina napala bliskog saradnika narko kartela 'Kinehan'. Udarani čovek je u 50-im godinama, a blisko je povezan sa osuđenim dilerom Grejemom 'Vigom' Vilanom", navodi se u saopštenju policije.

Iako su irski mediji odmah počeli da izveštavaju kako je "jako poznata ličnost" upravo bio Konor Mekgregor, u policijskom izveštaju je stajala samo engleska reč za "poznate ličnosti" – "selebriti".

A onda je sam Mekgregor na društvenim mrežama postavio kratak video snimak na kome je maskiran, sa kapuljaom preko lica, vide mu se samo oči i ispod stoji komentar – "selebriti".

Kako prenose mediji kriminalci traže 900.000 funti od Mekgregora da zaborave ovo poniženje. Ili će biti izboden.

Kurir
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter