Izvor:
09.07.2016 u 02:28
0

ČESTITAMO: Ivana Španović šampionka Evrope!

Ivana Španović osvojila je šampionsku titulu na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu! Skok iz druge serije, od 6.94 metara, doneo joj je najsjajnije odličje, u idealnoj pripremi za Olimpijske igre u Riju.

U prvoj seriji, Ivana je prestupila, a najbolji utisak ostavila je Ksenija Balta iz Estonije sa 6.65. U drugoj, Ivana je došla na vrh sa 6.94, a čak i njen treći skok je bio bolji od svih konkurentskih, sa 6.81. Tek onda je taj rezultat prevazišla Jazmin Sojers (6.86), u četvrtoj seriji, niko nije prišao Ivani, čiji je novi rezultat bio 6.71. Samo za centimetar je Španovićeva bila bolja u novom skoku, ali osmeh sa lica nije silazio, imala je zlatni rezultat. Ništa se do kraja nije promenilo, Jazmin Sojers bila je oduševljena srebrom sa 6.86, a Malaika Mihambo i Ksenija Balta bronzom sa 6.65.

Španovićeva je u sredu već u prvoj seriji ostvarila plasman u finale, skočivši u kvalifikacijama šest metara i 90 centimetara.

Nakon toga rekla je da Evropsko prvenstvo vidi kao proveru forme pred Olimpijske igre, a podsećanja radi, pre dve godine je u Cirihu došla do evropskog srebra.

Blic.rs
Foto: Twitter/Mishoni54

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter