Izvor:
13.12.2017 u 03:36
0

KAPITEN VATERPOLISTA SRBIJE FILIP FILIPOVIĆ: Najavio kraj reprezentativne karijere!

Kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović najavio je kraj reprezentativne karijere u Nišu

"Delfini" su u Nišu ubedljivo savladali Crnu Goru 7:4 u drugom meču Grupe A Svetske lige čime su stavili tačku na 2017. godinu.

Očekivan tok igre, stršan pristup Crne Gore, ali znali smo šta da očekujemo od njih. Srećan sam što smo uspeli da dobrom odbranom i ispodprosečnim napadom ostvarimo pobedu. Toliko od nas u Svetskoj ligi. Reč dajemo mlađim snagama, ali tu smo ako zatrebarekao je kapiten Filipović.

Golman Gojko Pijetlović je sa sedam odbrana bio jedan od ključnih faktora pobede Srbije.

Fizički naporna utakmica, dosta napornija od uobičajenih. Imaju novi Jadranov stil igre, s čvrstom odbranom, ali i mi smo igrali odlično odbranu, zadovoljan sam pobedom i igromrekao je Gojko.

Centar Duško Pijetlović rekao je da je ekipa mogla da primi manje golova.

Crnogorci su mlad tim, željan dokazivanja, ali dobili smo ih bez velikih oscilacija. Mogli smo i manje golova da primimo. Hteli su na snagu da pobede, ali smo ih smirili i priveli utakmicu krajuzaključio je drugi Duško.

Izvor: Informer
Foto: instagram/filip.filipovic10

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter