Izvor:
19.01.2018 u 02:44
0

PORAZ OD NORVEŠKE: Sad je definitivno, rukometaši Srbije ne mogu u polufinale EP!

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Zagrebu od Norveške sa 32:27 (17:17), na startu druge faze Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Srbija je zabeležila treći poraz u Hrvatskoj, uz jedan trijumf, i ostala bez teoretske šanse da se plasira u polufinale, jer nema nijedan bod u A grupi drugog kruga.

Izabranici Jovice Cvetkovića opet su pokazali mnogo slabosti i grešaka u napadu, posebno u drugom delu drugog poluvremena, kada je svetski vicešampion napravio razliku i lako došao do četvrtog boda, koji će im značiti u borbi za prolaz dalje.

Kapiten Žarko Šešum i Bojan Beljanski sa pet golova bili su najefikasniji kod "orlova", po četiri su dali Darko Ðukić i Petar Nebadić, dok su kod Norveške po osam puta pogodili Sanser Sagosen i Kristijan Bjornsen.

Srpski rukometaši sledeći meč u Zagrebu igraju protiv Francuske u ponedeljak.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter